Påskäggshoppning

Klev upp 8:30, kunde inte somna först vid 01:00 så behövde all sömn jag kunde få. Bytte sedan om, och gick in och försökte äta lite men med en kopp te kunde jag svälja ned några tuggor macka. Fick sedan fruktansvärt ont i magen så såg till att ha med mig magkatarr medicin, tog sedan alla mediciner i bilen(tar 3 för astman regelbundet). Sedan kom jag till stallet, gick banan och betalde. Gick sedan och hämta alla saker och sådär. Hämta Tracy sen och borsta ordentligt. Hon är as dryg och backar in i en när man försöker reda ut svansen, men bara man själv är lugnt brukar det gå bra efter ett tag. Borsta henne noga, såg till att hon inte hade något nytt skavsår och sen sadla jag och tränsa. Bytte schabrak så hon såg ut såhär:

Gick upp sen, gick runt med henne och sådär och sedan får jag och Tracy ett nervöst sammanbrott. Tracy blir rädd för ALLT. Hon blir rädd för transporter, hästar, vägrar vända och gå in i ridhuset. 

Hinner inte rida fram ordentligt, Tracy blir rädd för musiken så hon börjar skena. Hon bockar, sparkar bakut och är helt okontrollbar. Så var hon i början, för 2 år sedan. Trodde vi kommit över det - antagligen inte.
Kommer över hindren tillslut, hoppa kan jag i alla fall. 
Jag blir så less på mig själv.. Jag har ridigt i 11 år och är så jävla dålig.. Det känns inte riktigt rättvist.. 

Tror inte Tracy tyckte det var så bra heller, eftersom jag blir så sjukt nervös. Kan varken äta eller sova, somna så fort jag kom hem ifrån stallet och när jag vakna var jag sjukt hungrig. Vet att Tracy kan bättre, det är jag som är så jävla värdelös och, där sa jag det - har inget självförtroende. 
<- Anledningen till varför jag inte tävlat och aldrig kommer göra det, så fort man vet att man har publik och känner sig blottad går det åt helvete. Jag nöjer mig med agilty(Lucy hoppade förresten samma höjd som Tracy, det är lite kul :) ) och utställningar, då får man typ hjälp i alla fall om man säger att man inte är så van.

Kan göra det här till något där jag klagar på mitt självförtroende, nervösa sammanbrott och min självkontroll men hade tänkt låta det vara men här kommer det -
Jag avsaknar helt självförtroende och självkontroll. Jag försöker intala mig att jag också kan, jag förtjänar samma chanser som alla andra men när jag blir som paralyserad av nervositet och rädsla försvinner jag. Jag kan inte sova, jag kan inte tänka, inte heller äta, jag kan inte kontrollera skakandet, inte heller gråten och bara det känns jobbigt nog. Jag kräver inte att folk ska förstå mig, bara att de förstår att ens gå över gatan kräver mod och styrka för sådanna som mig själv.. 
 
I need someone a person to talk to
Someone who'd care to love 
Could it be you could it be you
Situation gets rough then I start to panic
It's not enough it's just a habit
Hey kid your sick well darling this is it
You can all just kiss off into the air
Behind my back I can see them stare
They'll hurt me bad but I won't mind
They'll hurt me bad they do it all the time
Yeah yeah they do it all the time
Yeah yeah they do it all the time
Yeah yeah they do it all the time
Yeah yeah they do it all the time
I hope you know this will go down 
On your permanent record
Oh yeah well don't get so distressed 
Did I happen to mention that I'm impressed
I take one one one cause you left me and 
Two two two for my family and 
3 3 3 for my heartache and 
4 4 4 for my headaches and 
5 5 5 for my lonely and 
6 6 6 for my sorrow and 
7 7 for no tomorrow and
8 8 I forget what 8 was for and 
9 9 9 for a lost god and
10 10 10 10 for everything everything everything everything
You can all just kiss off into the air
Behind my back I can see them stare
They'll hurt me bad but I won't mind
They'll hurt me bad they do it all the time
Yeah yeah,yeah they do it all the time
Yeah yeah,yeah they do it all the time
Do it all the time
Do it all the time
Do it all the time time time
Yeah yeah they do it all the time

Hundkurs

 
Bild: Ljusslingor när jag använt BULB.

Idag har jag haft en något bättre dag, hände inget speciellt i skolan så skippar sådana ointressanta ting och går vidare till hundkusen. Går på fortsättningskursen igen för att jag glömt vad vi lärde oss där, och Lucy har börjat sticka iväg och inte kommer vid inkallning ibland och det tränar man på den kursen. Även stanna kvar/stanna så det är bra repetition. Man känner skillnad på hennes beteende efter 1 timmes träning så ska träna lite varje dag igen, brukar glömma att träna dressyr och lydnad så händer kanske en gång i månaden - minst en gång i veckan krävs det och det räcker med 10 min per gång.

Varit med förut på den här kursen som sagt, så det var mycket enklare nu och jag kunde det riktigt bra nu och Lucy med såklart fast hon brukar vara bättre koncentrerad annars men bland ~~6 till hundar glömmer hon mig. Hemma har det gått så långt att jag kan göra dessa övningar utan koppel ibland, men det hjälper ju inte när hon får upp lukten av andra hundar och människor och då springer hon. Kan gå långpromenader utan koppel och möta hundar utan att hon ens viftar på svanen och sen nästa dag kan vi busa på gården och då kan hon sticka bara jag tittar bort i en sekund, så med en hund måste man ALLTID vara där och påverka denna. Lucy är smart - extremt smart när det vill sig så klart hon tar alla chanser hon får. Trots allt älskar jag henne, hon är världens bästa. Bless my lucky star<3

-/+

Har ännu en hemsk dag, men ska fixa något att äta och gå ut med Lucy, efter det ska jag sova. Gick ut en super lång promenad med Lucy efter skolan, och skrev lite med vänner och så via facebook så mår bra nu. Te och musik förbättrar alla dagar :))

Hittar inte mitt SD kort, det är spårlöst försvunnet men ska titta efter de på de andra ställena jag varit på om de kanske är där, annars är det bara att acceptera att mycket av skolarbetet är borta..
Men jag gjorde provet jag sov över på omprovstillfället, och det kändes ok och fick även höra att talet trots allt - även om jag vet att det var sämsta på länge, är dock glad att jag våga alls för får en hemsk tunghäfta.

Here is a plea
From my heart to you
Nobody knows me
As well as you do
You know how hard it is for me
To shake the disease
That takes hold of my tongue
In situations like these

YOU CAN NOT DESTROY ME!

Antique~~ ♥

Lägger tidigare händelser(orkar inte ta upp det nu) bakom mig och fokuserar på annat som jag faktiskt gillar. Ser om en av mina favorit filmer och äter lite chips innan det blir dags att göra lite vettiga ting igen. Men just nu är jag så less på allt så kollar på Antique Bakery och äter vegan chips :333

Earth Hour

Stänger av datan nu, såg färdigt en film och åt men nu ska jag lägga mig i sängen och plugga tills batteriet på lap topen dör. Ska hålla mig utan internet till 21 iaf :)

Mar. 23, 2013

Hej! :)
Idag fick Lucy följa med till stallet idag så åkte rätt sent så det skulle vara lugnt - Lucy är nämligen rädd för hästar så ville slippa andra stress objekt. Tracy blev väldigt rädd för en hund när vi red ut förut så ville se hur de reagera på varandra.Tracy blev inte alls rädd och ville fram medans Lucy drog iväg på grund av rädslan men tillslut gick hon så nära Tracy att de nästan rörde vid varandra så kanske kan ha med Lucy oftare i framtiden :)) Laga ett pannband till Tracy som jag ska byta till imorgon :)
Idag splittrades MCR.. Skriver mer om det i ett annat inlägg..

Veganism, hälsa, vikt och träning - hur går det ihop?


Många säger att jag går ned i vikt pågrund av att min diet inte är nyttig för mig, men jag motsätter det starkt, för ett år sedan vägde jag 68 kilo, nära fetma - nu väger jag 54. Ett tag vägde jag 52. Folk säger ät mer, ät normal mat, riktig mat gör dig gott men vad är riktig mat? Ett tag levde jag på fet mat och mycket snabb mat och nu lagar jag ordentlig mat åtminstone 2 gånger per dag och blir mätt på mindre.
 
 
Kött är för mig fruktansvärt onaturligt, men grönsaker som odlas på ett bra sätt är det bästa. En välbalanserad vegan kost är att föredra då den motverkar sjukdomar som diabetes, stroke, cancer på många sätt och vis - den innehåller inte samma typ av fetter, onödiga ingredienser och gifter. Jag märkte direkt skillnad när jag började äta hälsosammare och samtidigt minskade mitt sockerintag.
Vad har man att förlora?

Bild från igår :D Lucy fick hoppa lite efter promenaden, var länge sedan sen sist så det tyckte hon var kul :)
STRESS, stress stress.
In till stan vid 11:20,
bussen 12:00 till bollnäs,
ha as tråkigt,
bussen hem till s-hamn 14:20,
fick springa till bussen hem,
kommer hem och har 30 min på mig att fixa mat, byta om och gå ut med Lucy,
får springa till bussen,
missar 3:an så får vänta i 20 min,
Kommer till Ida och sen åkte vi till stallet.
Åt min mat, och sen fixa jag Tracy. Efter det gick jag till ridhuset och satt upp. Vi red på en volt, ställde och flytta för skänkeln. Det kändes SUPER bra. Extremt nöjd. Dessutom var vi bara två så det var en riktigt givande lektion :) Börjar förstå hur man ska bete sig vid dressyr - är hemskt dålig på det.

Dags att sova nu, God natt! :) Behöver vila nu när man äntligen kan slappna av.

Fuck yeah

Don't you be surprised when I fetishize
Let me describe, I moisturize
No Levi's just fruit flies
Touch my updew, Ill cut you
My mew mew shoes dodge doodoo
Like muture I suit you
Fresh like bonjora like shou sha
Soy una penche gu ha

Bra dag :D

Lyssnar på musik och dricker te, man får göra allt för att göra kalla och tråkiga dagar värdefulla :)) Små detaljer gör helheten.

Ugly Betty blir bara bättre och bättre! Såg precis sista episoden av säsong tre.. Herre gud vad tårarna rann.. Gillar början av säsong 4, känns som sista säsongen blir den bästa. Det förstod jag nästan när jag titta på bloopers ifrån säsong fyra och små video klipp på youtube. Ser fram emot några saker super mycket (notera bilden).

Idag i skolan har det gått riktigt bra. Låg efter på matten lite grann, jag var på uppgift 6 och sedan gjorde jag klart hela häftet på 27 uppgifter(och det var a-e på de flesta) så ser faktiskt fram emot nästa matte lektion, känns som jag äntligen kan visa att jag faktiskt är intelligentare än vad det kanske verkar.
På lektionen innan hade vi först en kort mentorstid och sedan svenska. Vi skulle skriva ett argumenterade tal och jag tänkte först INTE skriva om veganism men min lärare rådde mig att ta det ämnet då jag har stor kännedom kring ämnet, även om jag tycker folk bör veta att veganism gör en mer gott än ont, är det sällan folk gillar veganer/vegetarianer och deras predikan. Andra har fått för sig att vi veganer är överlägsna andra, det tror vi själva verkligen inte. Vi anser oss själva som inte överlägsen någon annan varelse som delar samma luft.

Ingen lyssnar på oss, även om det man säger är sanningen så ville ta något annat, dock mest för att utmana mig själv men sedan lyssnade jag lite på "101 reasons to go vegan" och läste lite och jag började först att tänka på de saker blandkost ätare undrar gällande en diet endast baserad på vegetabilier och sedan skrev jag korta meningar som krossade alla myterna. Till exempel att det går 'snällt till i Sverige, man måste ha kött och mjölk, kött, ägg och mjölk är de enda källorna till protein, b12, kalcium, järn och så vidare och diverse annat. Det var riktigt roligt när jag kom igång, så jag satt hela lunchen och brainstorma. Så kul! :D Det bästa är att jag har stor kännedom gällande ämnet, så poängen med det är att jag känner mig säker på det här vilket är bra för mitt betyg då jag missade förra talet så måste gå bra. Redan tänkt igenom vad jag kan ha för bilder och allting. Rätt pepp, inte livrädd som jag hade blivit för bara några månader sedan.

Känns som stormen är över :)) Kanske är min tur att glänsa nu. Är tillbaka med bättre självförtroende, så nu är det dags att ta mig för. Jag ska nå mina mål :D

När jag kom hem ifrån skolan låg jag och titta på serier och drack te i mängder efter jag varit ute med Lucy, mys. Som sagt, haft en super dag mer eller mindre hela dagen :D

Nu ska jag njuta av snön, man slipper halkan åtminstone även om jag vill ha vår, dricka te och kolla klart första episoden av säsong 4.

Det var mysigt att gå en promenad med Lucy när det föll stora, runda snöflingor :33 Kändes som snö man ser på tv. Riktig mysstämning :D

Alltså när man är på sånt här pepp humör:
Jag fyller 18 i juni, då ska jag se PET SHOP BOYS live och deras nya skiva släpps så jag kommer få världens bästa födelsedaf som kommer bli oförglömlig Eftersom jag fyller arton år, så känns mina mål inte så långt borta. Just nu vill jag hålla det för mig själv, är rädd för krititism, vill inte höra någon slå hål på dessa drömmar också.
Ser fram emot det såååååå mycket <3
Livet, precis som allting involverat med det, blir som man gör det till.

Godnatt! ;)

Haft en skön helg med promenader med Lucy och hoppträning och uteritt :) Längtar till torsdag nu :D
Tråkigt dock att jag inte mått så bra - jävla astma. Ska aldrig mer äta nötter(allergisk mot jordnötter), fick ett as jobbigt astma anfall idag i stallet så träningen blev lite jobbig på grund av andningen men är nöjd över Tracy I alla fall, hon är underbar <3

Nu ska jag sova efter en promenad med Lucy. Ska bara limma dit lösnaglarna jag tappa i stallet och fixa örtte, ställa alarm och se en episod av Ugly Betty. Imorgon ska jag antagligen vara med på idrottresursen, och tills dess ska jag plugga. Har massvis med uppgifter som är halvklara så gör klart de på samhäll åtminstone :)
God natt!

Går på glödande kol..

Har inte sovit mer än 8 timmar på hela veckan, jag är ett vrak.. Så slut.. Så less på allt.. Har varit så nära på att ge upp allting, och bara försvinna ifrån jordens yta. Aldrig mer komma tillbaka men det i sitt avseende hade varit en stor förlust.
Jag ska nå mina mål, jag förtjänar det bara om jag har arbetat hårt för att komma dit och guess what, det är precis vad jag tänker göra även om jag inte har det så lätt. Min situation är kaotisk och jag mår inte tillräckligt bra för att orka ta itu med det men jag försöker så gott det går på egen hand..
God natt, ställer inget alarm i morgon, måste få sova..

Lösnaglar

Jag kämpar hårt för att få fina, friska naglar som är långa och tjocka så därför måste jag täcka naglarna ibland, och eftersom lösnaglarna är så tjocka, och dessutom har jag stopp och väx på så lär jag mig att inte bita. Det funkar otroligt bra, men det är ovant. På bilden är de korta, mina vanliga är ungefär så långa nu så har dubbelt så långa lösnaglar den här gången. Haft en kass vecka så ville göra något som får mig att må lite bättre och känna mig något finare :))
Det gillas. Dricker lite afternoons te och tittar på Ugly Betty och är så otroligt glad att det är så många i min klass som är så hjälpsamma. Fick en alvedon av en i klassen, otroligt tacksam. Det har hjälp väsentligt.
Kanske har en bra klass när jag vågar prata med dem :)) Kanske måste anstränga mig lite mer, och inte vara så förskräckligt rädd för allting och tro det värsta hela tiden. #Dåliga erfarenheter sätter sina spår.

Lucy ♥

*dör lite* 


Hur fin får man vara? *Fangirling*

Ugly Betty

 
 

Har nästan sätt klart säsong 2 av serien Ugly Betty. Det kan ju inte bara vara jag som inte sätt den ännu så ni som inte har det se den om ni är intresserad av en serie som är väldigt lik Glee på olika sätt.

Min favorit karaktär är inte huvudkaraktären Betty Suarez utan Marc St. James som spelas utav underbara Michael Urie. Han går från att vara en bitch till att vara charmig och djupare och trevligare än vad man trodde och dessutom älskar jag hans klädstil fast det han gör för att kyssa Wilhelminas röv är ganska patetiskt och ondskefullt, när man trots allt innerst inne är en underbar person. Skulle kunna skriva massvis med spoilers här men ska låta bli det. Älskar även Betty's systerson Justin. Han är en sådan diva x)
Titta gärna på serien, den är värd det trots att den kan bli otroligt över dramatisk ibland så det nästan blir komiskt.

Gårdagen:

Hade tagit bilder på hur mitt hår blev efter jag klippte mig men de försvan så nu är jag utan bilder på hur det blev och min outfit då jag klädde mig lite annorlunda, men ändå jag igår. Säker på att jag överförde bilderna precis som vanligt innan jag la mig men nu finns de inte på datorn så det får komma en annan dag, även om jag fick bilder jag faktiskt gillade - det gör jag sällan. Det ser ungefär lika ut. Har klippt luggen lite kortare, mer uppklippt och dessutom topparna såklart. Färgade det rosa och färgade om det svart då det börjat bli brunt :) Super nöjd :DD Synd bara att jag får utslag av hårfärg, men det är som det är.. Kan ha skrivit ett detaljerat inlägg om min skoldag, men det hände inget speciellt förutom att jag satt i skolan från 07:45-17:20, innan jag gick till frisören till 17:30. Kommer inga bilder ifrån gårdagen men fixat te, och tagit på mig sov kläder så nu är det dags att lägga in bilder ifrån i helgen så titta gärna i det inlägget om ni har tid :) Fick ett besöks rekord på bloggen med 33 visningar igår, super kul :D Har haft minst en besökare sen jag starta bloggen även utan uppdateringar, men inte så många kommentarer så om det är något är det bara att skriva en rad :D Fråga även saker om ni funderat på något ^^ Ha det bra!

I am what I am

Litet tips ♥

[Bilden: Hästen heter Bert. Togs vid stark sol, därför han ser så ljus ut. Tyckte det såg tomt ut utan bild och alla vet ju att hästar är frukt, eller hur? Eller nä, så får inte veganer säga.]
 

Ett tips om man brukar gå och små äta mellan målen är att ha nötter om man tål det till hands eller helt enkelt ha en frukt korg i närheten istället för godis. Dessutom är det super gott, och såklart nyttigare än godis och det finns något för alla smaker, det är det bästa med frukt, bär och grönsaker :)
Jag brukar köpa ett paket kakor, det kostar lika mycket, om inte mer än vad ett 150 gram vindruvor gör så varför inte byta ut sockret mot fruktsocker istället? Samma sötma, men nyttigare för hela kroppen, inte bara tänderna. Har nu en frukt korg med vindruvor och bananer, ska se till att alltid ha frukt hemma när suger efter något framträder.
 

Te ♥


Avslutar första dagen efter lovet med en kopp te och lägger upp bilderna från helgen. Titta in imorgon så bör det finnas roliga bilder på min bus hund :)

Hade svenska, mentors tid, lunch och matematik.
Kom sent till svenskan, men det var 'bara' film så det var inte alls för farligt. Enligt mig åtminstone x) Fick göra en enkät på mentorstiden och lyssna lite på vad vi har för prov och så vidare.
Sen sluta vi och då gick jag till biblioteket på skolan och kolla hur mycket pengar jag hade, var lite inne på facebook och sådär.
Sen gick jag ned på stan och jag gick först till apoteket och köpte magkatarrmedicin och ansiktstvätt utan parfym. Den andra jag hade med parfym gjorde så jag fick nässelutslag så jag ser hemsk ut, dessutom torkade det ut hela ansiktet. Det sved lite men det ska nog hjälpa. Ska inte använda smink den här veckan tror jag, även om det är pinsamt.
Sedan gick jag till cayenne och köpte nagelolja. Hoppas det hjälper. en kompis tycker det i alla fall men hon har inte lika tunna som jag så får se hur det går :))
Sen köpte jag vitamin water och cashew nötter till Lunch. Dock åt jag ett annat paket nötter efter matten, det var dumt.. Tål nämlingen inte jordnötter. Börja känna mig konstig i halsen och få ont i magen.. Gick förbi en skyltdocka med världens snyggaste byxor. Ser alltid outfits flasha förbi i huvudet när jag går förbi. Åååååh ge mig ♥ Randigt i svart och vitt är underbart, dessutom är det mode i vår. Ska se vad de kostar imorgon efter skolan :)) Har dock inte råd nu, men mamma ska beställa kläder till min lilalsyster så jag ska få beställa lite då med eftersom min andra syster fick shoppa igår :)

Sen gick jag till audio video och köpte lila skull candy hörlurar ♥
Sen gick jag och hade matte, gick super faktiskt :)

Sen gick jag till biblioteket på stan. Läste lite, googla lite, åt nötterna(dumt.. SKA aldrig äta något med jordnötter igen), åt godis, tog på olja, drack vitamin water och skrev ut en lapp med lånetider på böcker jag har hemma.

Sen tog jag bussen. När jag kom hem klippte jag klorna på min hund, mamma råka klippa för långt bak så hon blödde rätt mycket men nu är det bra igen.
Vi tog sedan en omgång med borsten. Imorgon ska jag ta en omgång med urtunningsaxen och tasssaxen.
Sedan bakade jag scones. Det var de godaste scones jag ätit. Tog i lite jordgubbs musli så de lukta faktiskt lite jordgubbe. Tog även i 3/4dl graham :) Super nöjd, fortfarande super mätt efter två och 3 koppar te :))

Ska läsa lite engelska nu, har prov och har inte pluggat alls, sedan är det dags att krypa ned i sängen. Bilderna får därför komma imorgon, ska åtminstone ladda upp dem då det tar ett tag med några gb bilder.

Ha det superduper(tack Scissor Sisters, nu har jag börjar säga superduper) =)
 

Imorgon kommer det bilder!

Precis kommit in i mitt rum efter en lång dag som avslutades med promenad och te därefter med bästa hunden i sängen med en bra bok.

Hade svårt att somna natten innan, så det blev inte så många timmars sömn, och det är rätt sent nu också men vill skriva ett inlägg på min blogg åtminstone om dagen. 
Klev upp rätt tidigt för att ha somna sent ~12. Mata Lucy och sen gick vi på lagom lång promenad och kameran var med så blev roliga bilder då hon sprang runt runt runt runt runt. Har ju en vallhund så hon har väldig energi och hon blir galen om hon inte får avlösa allt per dag så leker med henne mycket och har henne alltid lös så hon får springa som hon vill(mer eller mindre). 
Sen gick jag in och åt kombinerad frukost och lunch - AlproSoya jordgubbs soygurt och jordgubba musli. Det va super gott. 

Efter det packa jag alla stall grejer och åkte in till e-center där jag, pappa och min lillasyster gick på apoteket och ö&b. Mina astma mediciner var slut så behövde köpa nya. Sen köpte jag lösnaglar på ö&b och pappa köpte påskgodis till min minsta syster som inte fick följa med och toapapper. 

Sen åkte vi till stallet. Där tog jag mina mediciner, bytte om och mockade, packade hö, fixa vatten och sedan tog jag in och red. Det blev barbacka idag, det var super mysigt :)) 
Hade inte tid att sadla, borsta jätte noga och sådär för jag behövde spåna, fixa nytt vattern, hjälpa till att ta in hästar och sådär. Red kanske bara i 30 min, hon hade vart med på en lektion innan så det var lagom. Skritta länge, trava lite och sen skritta jag av henne och gick ett tag. Borsta lite, kasta på ett täcke och sen fixa jag vatten. Efter det behövdes det hjälp att ta in hästar så jag hjälpte till, såklart. 
Jag fick ta marbelle och när vi kom in i boxen trampar hon på min fot så mina tår är lite missfärgade(inte direkt blåmärken) men det gör inte särskilt ont längre när jag böjer på tåna så det är nog ok, blir nog bättre med färgen på tåna imorgon. 

Sen åkte jag hem, gick ut med Lucy och åt Glass från Tofuline. Peak glassen är såååååå god. 
Sedan fixade jag matigare smoothies med avocado, bär och soygurt. Ställde dem i kylen, duschade, tog i hårinpackning och sen gick jag och åt. Sen borsta jag tänderna, skölde ur och sen gick jag ut med Lucy på kvällspromenad och here I am.  


Fixar te vatten och öppnar en bok jag blivit helt galen i. Läste halva på en dag trots att jag inte hade tid egentligen xP 

Titta gärna in vid 4 tiden, då kommer det bilder i det här inlägget som jag tog hemma och i stallet :)

HÄSTAR ♥

Fastna lite på youtube, vet inte hur jag hamna där men jag tittade på massor av klipp med hästar och här kommer en på mig och Tracy och 4 andra :) 
 

Hade fått ett ganska allvarligt astma anfall dagen innan och fick ett av ett bistick precis innan det här så det är väl inte min bästa ritt men älskar videon super mycket och jag längtar tillbaks till sommarlovet.
Gjord av Emila (http://emiliahn.blogg.se/)

The prettiest girl I know <3 
 
Här kommer det videor med ryttare och hästägare jag beundrar så enormt:
 
 
Jag vet inga som har hästar med sånt stort förtroende för en. Om jag hade en egen häst, där jag kunde välja själv hur jag skulle rida skulle det här vara mitt sätt. Ridning handlar inte bara om hur man själv kan utnyttja hästen och använda denne som ett redskap utan samspel. Det ska handla om bådas bästa och ett sånt naturligt sätt som möjligt.
 
Roliga videos med katter och hundar:
Man ska dock notera att det kunde gå illa men det är lite gulligt/kul att se två olika sortes djur kan ha roligt tillsammans trots att det är väsentliga skillnader mellan dem. Tar en natt promenad med min hund nu, godnatt säger jag och Luct! :))

Jordgubbar ♥

Jordgubbar

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G
Energi 172 kJ
Energi 41 kcal
Protein 1 g
Fett 0,2 g
Mättade fettsyror 0 g
Kolhydrater 8 g
Fibrer 2 g
C-vitamin 61 mg
D-vitamin 0 mcg
Folat 86 mcg
Järn 0,3 mg
Zink 0,2 mg
Kalcium 18 mg

 
Små näringsrika bär :)) Älskar dem, kunde inte låta bli att köpa en liten låda när det fanns EN kvar. Suuuuper sugen :3
 
 

Mello

Tittar på melodifestivalen, äter godis och spelar Sorority Life på Facebook.
Köpt jordgubbar, orkar inte gå in och skölja dem så får äta de senare. Nöjer mig med onyttigt godis så länge. Missade början så kollar på Svtplay i mitt rum med en mys filt :)

Melodifestivalen - vem vinner?

Jag tror YOHIO kommer vinna, eller åtminstone komma högt upp på listan då det är honom alla talar om. Jag hör aldrig någon tala om de andra bidragen, bara YOHIO så han gjorde störst påverkan på Sveriges befolkning, dessutom gav han Sverige något nytt som bara en liten del av befolkningen kände till innan. Jag älskar Seremedy och YOHIO's solo karriär personligen så jag håller tummarna på honom. Jag tror annars någon idol favorit eller Ralf Gyllenhammar vinner om inte han gör det. Vem vinner, tror du?

Resultat:

Wrapsen blev supergoda!
Blev 7 wraps, min lillasyster, mamma och jag åt en varsin. Jag åt en liten och sedan åt jag resten av fyllningen med ris. jag ändra lite med receptet och tog i tortilla sås, brokolli, svarta bönor och jasminris :) Åt även ekologiska, fullkorns tortilla bröd till.
Ville ha det lite matigare, super mättande. Är fortfarande suuuuper nöjd.
Tittar på Ugly Betty, älskar den serien. Så många skådespelare jag gillar i samma serie - det är ofattbart och i 1x17 spelar de Shiny Toy Guns på en fest :D Det är ett av mina favorit band,

Ska kolla klart på episod 17 och sedan ska jag åka till stallet.

Wraps :)

Knåpar ihop lite frukost/lunch och det verkar kunna bli en super god wrap och jag har allting hemma :)) Färska grönsaker, bönor och avocado måste ju bli super.
4 dl kokta röda bönor (kidney beans)
1 gul lök
1 vitlök
1/2 röd paprika
1 1/2 dl majskorn
1 1/2 dl tomatkross
1 tsk chilipulver (ej peppar!)
1/2 krm kajennpeppar
salt efter smak
4 tortillabröd
1 liten avokado
ev gräddfil

Skölj bönorna om du använder bönor på burk. Hacka löken och paprikan och stek allt mjukt i lite olja. Blanda i bönor (det går naturligtvis bra med alla slags bönor, inte bara röda), majskorn och tomatkross och låt småkoka utan lock 5-10 minuter. Röran får inte vara för rinnig. Smaka av med chilipulver, kajennpeppar och salt.

Värm gärna tortillabröden i stekpanna eller ångkokare. Fördela bönröran på bröden, lägg några skivor avokado i varje och rulla och vik till en wrap. Toppa eventuellt med en klick gräddfil.

Här finns receptet: http://saltosott.blogspot.se/2011/10/wraps-med-rod-bonrora.html

Enkelt men blir nog super gott, är jätte sugen på nyttiga, men matiga wraps då jag tröttnar på donkens, man kan göra en godare själv! Åt wraps på malta, som man dippade i en god sås på pizza hut. Det var suuuuuuper gott :D Gott bröd, med goda grönsaker :D

Glee episod 15

Tittar på Glee 4x15 och åååh jag älskar alla underbara låtar, hitills gillar jag Old time rock and roll/Danger Zone mest då jag älskar Top Gun.
Tror även det kommer bli Klaine igen, gillar dock Alex super mycket så det är lite synd och Brody kommer nog försvinna ur Rachels liv, det är bättre för henne. Tror Emma kommer tillbaka också. Santana är en bitch, som vanligt, men hon gör trots allt bra saker ändå.  
 

Mar. 07, 2013

Dricker smoothie till efterrätt efter jag ätit asiatiskt :)
Nöjd med avslutet på dagen, även kännedomen att denna dag är hemsk för åtminstone 2 människor jag känner i stallet :/ Förstår hur illa det känns just nu.. Önskar båda allt gott.. Det kommer bli bättre.. :c
Red inte idag,pappa kom tidigare och hämta mig så hann inte för jg var tvungen att vänta..
Hade dessutom as ont i kroppen från igår Har STORA blåmärken och kan knappt röra foten :/

Lyssnar på dålig musik på en radio kanal som jag gillar och dricker smoothie i mängder.
God natt! Kommer nog ett inlägg från igår om ett tag .

Lucy ♥

Sammen's Look of Love Aka Lucy
Hon föddes 23/12-11, och 22/2-12 hämtade vi henne.
Nu är hon snart 1½ år och hon har bott här i ett år och det har vart det bästa året på länge.
Hon, minst sagt, lyser upp mina dagar ♥

Smoothie ♥

Ätit vindruvor, skorpor och en smoothie efter jag och mina systrar, och Lucy gick till affären. Köpte frukt, mjölk, skorpor och no-egg så ikväll eller imorgon blir det ett till försök till pannkakor för de jag gjorde sist smaka sådär. Dock var det jätte gott med kokosmjölk i :D
Älskar nyttiga mellanmål som samtidigt mättar.
Känns skönt med en nyttig energi kick när man ska plugga ett par timmar, och sedan är det dags att laga middag. Kanske måste handla igen då, men det orkar jag inte tänka på nu.
Ska åtminstone skicka in en uppgift då den nästan är klar och sen blir det lite svenska pluggande och läsning till bokanalysen på engelskan.
RSS 2.0