.

Inte tagit en tablett sen söndagen förra veckan, fick starkare tabletter så jag ska slippa ta dubblelt och järntabletter och d-vitamin för jag har tydligen järnbrist och låg dvitamin nivå - visste det redan, känt mig väldigt yr och orkeslös, så går det när man är nere och inte orkar laga mat och blir illamående för minsta lilla och sällan har någon aptit. 
Ska ta medicinerna jag fick utskrivna så kanske jag mår bättre snart, men jag har en jävla fucking replapse med min ångest, men den finns mer eller mindre alltid här.. Panikattacker, älskvärdt - eller hur var det? 
Utan tabletter varken sover eller äter jag, och mår super! (Y) :D 

Sov från ungerfär 22-3 på en halv sömntablett, om jag hade sovmorgon till 12 hade jag tagit en till så jag fick sova ut ordentligt men har inte den möjligheten så ska väl försöka sova lite mer framför en film, får se hur det går. 
Ironisk och bitter, kanske verkar glad men stor sannolikhet att jag inte är det!

Hej igen! ;)

Har inte orkat bloggat, har inte funnits något jag orkat skriva för jag har mått lika dåligt och har vart mer eller mindre apatisk. Ingen ork eller motivation till något, och jag har hemsk ångest, hade hemsk förkylning och sen fick jag en vidrig mensvärk, värsta jag haft. Vissa dagar hade jag så ont av det att det inte ens gick att stå, aj som fan!
Började med två tabletter antidepressiva idag, hoppas för guds skull att det börjat fungera snart, börjar vecka två idag och det skulle ta 3-4 veckor innan man börja få någon effekt och hitills har jag bara känt av biverkningar men jag ska ha tålamod för läkaren sa ju det skulle ta ett tag och att resultatet inte kommer bar man tagit en eller två tabletter så jag väntar t¨tålmodigt och försöker undvika så gott det går att låta det gå längre.
Mår i övrigt helt okej förutom illamående och lite ångest som spökar, ska fokusera på skolarbetet jag ligger efter i i helgen och så en annan 'sak'! :3 ♥

Fotograferat och kvällen

Här kommer bilderna jag tog tidigare idag(något förstora, 1000 funkar inte på den här designen måste jag komma ihåg men fixar det imorgon): 




 


Nu har jag tagit en sömntablett, så nu ska jag mysa ned i sängen med en kopp kamomill te med en skvätt sojamjölk i och jag har min fleece onepiece på mig och lyssnar på radio - mys ändå fast att man inte mår något vidare. Nyduschad, nystädad rum och snart har jag en nybäddad säng också. God natt!
 
 
I thought that I should tell you (Whoa)
My world is crashing down, again
I'm spinning round, calling out, I'm falling down
I'm spinning round, calling out, I'm falling I'm falling
I don't care, I don't care what you think of me right now
Cause I'm gonna have a breakdown

My only choice is to over react
Is this a voice or just a panic attack?
I need a doctor to help me try to relax
No one ever told me I was living too fast

Förmiddagen

Inatt var det lite problematiskt att sova men jag sov från ungefär 19 till 22 och sedan från 4-strax innan 11 helt utan tablett trotts att jag var väldigt täppt i näsan och hade extremt jobbig och hemsk mensvärk.
Var längesedan jag sov mer än 5 timmar utan sömntablett, så det var skönt.

Känt mig väldigt nere men redan vid 11 åkte jag med mina syskon och pappa och handla lite, sen åkte vi till stallet där jag fyllde på vatten och klappade världens bästa häst Tracy ett tag och längtar tills nästa gång jag ska dit så jag kan rida lite om jag mår bättre.
Sen kom jag hem och tog in all mat i kylskåpet, skafferiet och frysboxen och sen tog jag fram radion och fotade vovven lite, och pappa ville att jag skulle fota en enorm spindel, men det ville inte jag så mina händer skakade fruktansvärt mycket så jag fick en bild på spindeln tror jag alla andra är jätte suddiga..

Kommer bilder senare, nu vill jag VILA. Dör av trötthet snart.

Kort om dagen

Idag har jag inte mått bra så jag har mest bara legat och sovit och när jag inte sovit har det blivit någon promenad, läsning(Torka aldrig tårar utan handskar: döden) eller tv serie tittande.

Nu kollar jag på serier igen och äter lite, sen ska jag försöka somna om - ha det bra!

44 sidvisningar på bloggen igår :o

Ny design / planerar en header och kvällen

Provar den här designen istället för den gamla och ska byta header senare - har några  idéer redan nu!

En sak som jag följt på planeringen är att jag sätt till och vila mycket, har sovit 3 timmar utan någon tablett, det har inte hänt på länge och nu ligger jag i sängen och kollar på Project Runway, dricker Loka och äter vindruvor!
Är väl dags att lägga mig igen alldeles snart, mår fortfarande inget bra. 




 



Börjat med antidepressiva idag, ska ta en tablett till nästa fredag och sen ska jag ta två tabletter i en vecka. 

Dagen

Blev väl inte som planerat idag, men jag har hämtat skorna och mediciner på apoteket men jag höll typ på och kräkas så jag tog nästa buss hem, åt lite och sen sov jag 3 timmar! Trött, mår inge vidare.

Det här skrev jag 5/3-13

Men allting känns så långt borta, åtminstone är orken och allting borta. Jag orkar inte. Jag vill inge hellre än att få vila - länge. Spa eller vad som helst. Bara komma iväg och ha några tomma dagar eller så stannar jag kvar i verkligheten och blir mer deprimerad än vad jag är, för det är jag, jag är deprimerad. Jag har ingen stämpel på mig, ingen diagnos och inga tydliga teckan som synns utanpå, men det är väldigt sällan någon frågar hur en egentligen mår - och lyssnar. 
Och ännu mer sällan - att man kan ha ett så pass stort förtroende för någon att man vågar berätta allt. 
Just nu känner jag ingen sådan person, jag har aldrig gjort det. Det högsta VAR 80%, nu är det närmare 50. 

Men hur roligt är det och vara nedstämd, allting för mig handlar om attityder och ideal, jag är trots allt idealist vilket ofta gör mig besviken så hur går det runt? Det gör det, på något plågsamt vis. 
Allting ska vara perfekt. 
Perfekta betyg
Perfekt grammatik
Rent
Städat
Perfekt kropp

Vad gör det med mitt självförtroende? Inte gott kan jag säga. 
Jag tvivlar på mig själv vad gäller allt.
Inget jag gör är någonsin bra nog. 
Ingen typ av bekräftelse. 
Men jag springer loppet ut, även om jag svimmade mitt i. 
Jag reser mig upp, haltar vidare. 
Jag springer då och då, men ont gör det. 
Jag kommer åter falla, falla ned i avgrunden.
Ingen kommer räcka mig en hand,
Jag klättrar
och klättrar. 
Samtidigt som jag hör hemska, nedvärderande ord och skratt av den värre sorten. 
Jag har blivit slagen, spottad på, fått saker stulna och hört lögner men vet ni vad?
Jag kan resa mig igen, 
I början var det för att visa att min existens var lika betydelsevärd som alla andras, 
att bevisa att det inte är över och att jag skulle vinna med framgång och dit ska jag.
Varje gång jag tänkte på självmord lät jag de vinna.
Men nu handlar det om mig själv, att göra mig själv rättvisa. 
Jag låter mig själv äta mer än en näve chips, jag kan äta ett helt paket kakor till tet 
och framförallt - jag kan se mig själv i spegeln och ha så bra dagar att jag tänker
Jag är inte alls tjock, jag ser faktiskt bra ut ibland, åtminstone i den här vinklen. 
Det är en bra bit på vägen till det liv jag velat ha sen jag var en liten flicka som undrade
över varför detta hände just henne och inte någon av dem som gjorde henne illa. 
Sen lärde hon sig om gott och ont, man ska aldrig önska någon illa, det är inte att
vara intelligent. Låt det vara, du är bättre än så. 
Jag står rakryggad, och ser framåt nu för tiden och tänker aldrig låta någon förstöra det.

Dagens planering

Nu på morgonen har jag druckit oboy, ätit en macka och läst Torka Aldrig Tårar Utan Handskar 3. Läst halva, vill inte att det ska vara.. över.. 
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning, sedan är det dags att åka in till stan - hämta ett paket med mina nya kängor och sedan måste jag till apoteket, sen har jag mentorstid och svenska och sedan hinner jag precis med 14:30 bussen hem och kan ta helg! Har vart sjuk, men har trots det inte fått en lugn stund så hoppas på att få det ikväll. 
Ska även komma ihåg att lämna in mitt sjukintyg eller vad det heter - GLÖM INTE! 
 
 
 
  • 10:00 Vakna(åtminstone alarmet går av nu)
    När jag väl kliver upp, få i mig mat, lyssna på lite radio och bara slappa + skapa en ny blogg eller börja göra om den gamla! (Blev den gamla!)
  • 11:00 Duscha, göra mig i ordning
  • 12:00 gå till bussen
  • 12:20 Kommer till stan, hämta paketet med kängorna
  • 12:45 Börjar med mentorstid
    svenska,
  • 14:20, slutar bussen går 14:30.
    Gå ut med Lucy
    Plugga lite, ta helg och slappa

Ska börja blogga igen!

Bloggen kommer börja uppdateras regelbundet, men kommer nu börja skriva små anteckningar om hur min dag sätt ut för det mesta eftersom min psykolog trodde det skulle vara bra att föra någon form av dagbok och bloggen är ju mer lättillgängligt än vad en bok eller kalender är.
Kommer fortsätta skriva om djuren och allting annat som hör till, men kommer försöka skriva små anteckningar varje dag och det är kanske inte världens intressantaste men jag ska skriva för min egen skull.
Jag kommer fortsätta med fotografering, vet inte hur mycket jag kommer fota. Har inte fotat nästan någonting nu i sommar för att jag inte mått något vidare men börja fota lite igen igår, så det kommer nog komma nyfotade bilder till vissa inlägg också!
 

Designen kommer definitivt uppdateras!
RSS 2.0